Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı Basın Mensuplarını Unutmadı

Cumhur İttifakı Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı yoğun seçim çalışmalarına cumartesi günü ara verip aynı şekilde yoğun çalışan basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarını özel araçlarla Dünya Ralli Şampiyonasında kullanılan İçmeler etabına getiren Yazıcı, basın mensupları ile test sürüşü yaptı ve keyifli saatler geçirdi. Tüm güvenlik önlemlerinin alındığı etap da, ambulans da..

Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı Basın Mensuplarını Unutmadı
Yazar : Tarih : Yorum Yap

Cumhur İttifakı Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı yoğun seçim çalışmalarına cumartesi günü ara verip aynı şekilde yoğun çalışan basın mensupları ile bir araya geldi.

Basın mensuplarını özel araçlarla Dünya Ralli Şampiyonasında kullanılan İçmeler etabına getiren Yazıcı, basın mensupları ile test sürüşü yaptı ve keyifli saatler geçirdi. Tüm güvenlik önlemlerinin alındığı etap da, ambulans da hazır bulundu. Üzerinde Marmaris yazılı özel yarışı aracının hız ve aşınmadan dolayı 2 defa lastikleri değiştirilerek tüm gazetecilerin Sekan Yazıcı’ya co-pilotluk tecrübesi yaşaması sağlandı. “Marmaris’in Türkiye Rallisi ve Dünya Ralli Şampiyonası’na (WRC) ev sahipliği yaptığını hatırlatan Yazıcı, “Gazetecilerimiz ralli yarışlarını çekiyorlar, haber yapıyorlar. Ancak neyi haber yaptıklarını bilsinler, yaşasınlar istedim. Basın çalışanlarımıza küçük bir hediye verdim diyelim. Yarın da sanayide çalışan 15 gencimize de bu heyecanı yaşatacağız. Hepsini sanayi ziyaretimde ben kendim seçtim, araba tamiri yapıyorlardı. İki gün de benim için güzel bir aktive olacak. İnşallah yarışta güzel geçer ve dünya ralli şampiyonasını yeniden Marmaris’e getirebiliriz.” dedi.

Müzik, aşçılık ve spora olan tutkusuyla tanınan Yazıcı 4 kere Türkiye Ralli Şampiyonu olan, Uluslararası Otomobil Federasyonu FIA Takımlar Kupasında FIA Teams Cup üçüncülüğünün yanı sıra, yurt dışında düzenlenen uluslararası yarışlarda 8 kez ülkemizi temsil eden, geçmiş dönem TOSFED başkanı ve şuan da TOSFED Onursal Başkanı olan Serkan Yazıcı, 2017 yılında Uluslararası Otomobil Federasyonu’nun (FIA) en yüksek karar mercii olan Dünya Motor Sporları Konseyi’nin 14 üyesinden biri seçilen Yazıcı, halen bu görevine devam etmektedir.

herseyhaber (info@herseyhaber.net) Websitesi