EGE RALLİSİ VE KLASİK TURİNG BİR ARADA

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 2. yarışının basın toplantısı Grand Yazıcı Club Turban Otelde yapıldı. Toplantıya TOSFED adına Başkan Yardımcı Nisa Ersoy, Dünya Ralli Şampiyonasının İlk kadın pilotu Michele Mouton’un yardımcı pilotu Fabrizia Pons, Milli Rallici Burcu Çetinkaya, Türk rock müziği sanatçılarından Fatma Turgut,TOSFED Yönetim Kurulu Üyesi Onur..

EGE RALLİSİ VE KLASİK TURİNG BİR ARADA
Yazar : Tarih : Yorum Yap

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 2. yarışının basın toplantısı Grand Yazıcı Club Turban Otelde yapıldı. Toplantıya TOSFED adına Başkan Yardımcı Nisa Ersoy, Dünya Ralli Şampiyonasının İlk kadın pilotu Michele Mouton’un yardımcı pilotu Fabrizia Pons, Milli Rallici Burcu Çetinkaya, Türk rock müziği sanatçılarından Fatma Turgut,TOSFED Yönetim Kurulu Üyesi Onur Sürmeli, öncü araç sürücüsü ve Türk rock müziği sanatçılarından Fatma Turgut, Atış Motorsports Sportif Direktörü Burak Çukurova, Dünya Ralli Şampiyonası WRC’de ilk ve tek puanı alan, 1995-2003 Türkiye Ralli Şampiyonu 12 yıl aradan sonra parkurlara geri dönen Volkan Işık, 2024 Petrol Ofisi Maxima Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışını birincilikte bitiren Kerem Kazaz, Türkiye’nin ilk engelli ralli pilotu Kübra Denizci Keskin, Ali Türkkan, Yiğit Timur, Yarışma Direktörü Çağlar Kip, sponsorlardan Salados yetkilisi Osman Dursun ve organizasyonun sahibi olarak Ege Otomobil Spor Kulübü Başkanı Özer Yüce katıldı. Tek tek kendilerini tanıtarak konuşma yapan katılımcılar yarışlar hakkında bilgi verdiler. Geçmiş yıllarda 3 kez Dünya Ralli Şampiyonası’na (WRC) da ev sahipliği yapan Marmaris halkının bu spora ve kendilerine yaklaşımlarından çok memnun olduklarını söyleyerek teşekkürlerini ilettiler.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 2. yarışı olan ve 22-24 tarihlerinde Marmaris EgeRallisi’nin yanı sıra yine aynı tarihlerde, Cumhuriyetin ilk kadın otomobil yarışçısı ve şampiyonu Samiye Cahid Morkaya anısına düzenlenen Klasik Otomobil Yarışı da Marmaris Ege Rallisi’ne eşlik edecek. 200 Km uzunluğunda parkurda Turing olarak koşulacak olan yarışta ekipler hem İçmeler Pazar Yeri’ndeki seyirci etabında hem de etaplarda Gymkana formatında zamana karşı ter dökecekler.

Genç ve sempatik yıldız Fatma Turgut ise Marmaris Ege Rallisi’nin çevreye duyarlılık projesi kapsamında Türkiye Ralli Şampiyonası tarihinde ilk kez elektrikli bir otomobille öncü araç olarak tüm etapları geçecek.

Toplantıya katılan basın mensuplarına keçiboynuzu ağacı tohumu hediye eden organizasyon, basın toplantısı öncesi sporcularla beraber İçmeler mahallesinde yapılan fidan dikme etkinliğine katıldılar.

herseyhaber (info@herseyhaber.net) Websitesi